12 år på rad, med Norges mest fornøyde kunder 🥇

Gøy med gull de første 11 årene, men det var det 12. året som virkelig gjaldt. Takk for tilliten, spesielt i år!

– Fjoråret førte til en plutselig økning i bruk av internett og konsum av underholdning. Når kundene stiller høyere krav til tv og internett, er det ekstra gledelig at vi igjen ender opp med de mest fornøyde kundene, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Økning fra i fjor

Altibox får en kundetilfredshet på 70,6 i kategorien bredbånd for privatmarkedet, et hestehode foran bransjegjennomsnittet på 62,5. Scoren er en markant økning på nesten to prosentpoeng for Altibox, mens den generelle bransjescoren har gått litt ned.

I kategorien tv-distribusjon har dere også gitt oss en score på over 70 – også dette opp nesten to prosentpoeng fra i fjor. Bransjegjennomsnittet her er på 61,3 prosent.

Dette motiverer oss skikkelig, og vi skal jobbe hardt det neste året for å forbedre oss enda mer!

– Vi tror at våre partneres langsiktige arbeid med å bygge ut solid fibernett med høy kapasitet er en del av forklaringen på resultatet. Nettet vårt tålte pandemien godt, og det tror vi kundene satte pris på, sier Osmundsen.

Netflix i boks

I tillegg til godt og stabilt nett, fortsetter vi å fylle på med innhold du kan velge med poeng. Som første tv-leverandør i Norge, kan du nå velge Netflix inn i tv-pakken, dersom du har vår nyeste dekoder, Modell A. Det kan du lese mer om her.

– Mange av kundene våre synes at det er praktisk å ha tilgang til et digert underholdningsunivers på ett sted. Hos oss har man valgfrihet til å se innholdet man har mest lyst til å se, på det tidspunktet en selv ønsker, sier produktsjef i Altibox, Thor Odin Solsem.

Her finner du en oversikt over annet innhold du kan velge med tv-pakken fra Altibox.

Relevante artikler

Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Som stolt støttespiller for lokalsamfunnet, er vi i Midt-Telemark Breiband alltid på utkikk etter muligheter til å styrke og fremme det som gjør vårt område unikt. I høst kunne derfor alle lokale idrettslag, organisasjoner og kulturaktiviteter i Midt-Telemark og Nome kommune søke om sponsormidler på inntil kr 10.000, gjennom Midt-Telemark Breiband Sponser-initiativet. Responsen var overveldende, og blant de verdige vinnerne finner vi Breiset & Omegn Løypelag.

Ingerid (90) er kunden vi har ventet på!

Vi har hatt gleden av å besøke Ingerid, en spesiell kunde hos Midt-Telemark Breiband. Du lurer kanskje på hva som gjør helle så spesiell? Vel, Ingerid er vår kunde nummer 5000, og det er en stor milepæl for oss. For å feire anledningen tok vi med oss blomster og en smak av jul hjem til henne.