Vi er best på kundeservice!

Det norske folk har talt. Av alle som har tv og internett i Norge er det kunder av Altibox som er de mest fornøyde. Det har Norsk Kundebarometer atter en gang slått fast. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox er på toppen i flere kategorier.
Kundene har talt og undersøkelsene viser at kunder med Altibox Fiberbredbånd er de mest fornøyde kundene innen kategoriene bredbånd og tv-distribusjon!

Vi er her for deg

Vi er veldig takknemlige for tilliten dere viser oss, og dette resultatet gjør oss motivert til å gjøre dere enda mer fornøyde fremover ved å være lokalt tilstede med kundeservice, montører og prosjektledere. Vi viser også lokal tilstedeværelse ved å være en aktiv sponsor av kultur og idrett i lokalsamfunnet vårt. Som en stor bidragsyter i Notodden ønsker vi å skape et aktivt miljø for barn og unge ved å dele noe av vårt overskudd med lokalsamfunnet.

Relevante artikler

Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Vi tok turen til en av hørstens vinnerne av Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset & Omegn Løypelag. Hjernen bak løypelaget, John Steinar Slaaen, møtte oss på tråkkemaskin for å snakke om hva sponsormidlene har blitt brukt på.
Thomas, Svein, Jon og Malin

Disse vant sponsormidler fra Midt-Telemark Breiband Sponser fondet

I høst hadde lokale lag og foreninger muligheten til å vinne sponsormidler fra Midt-Telemark Breiband Sponser på inntil 10 000 kr. Nå er vinnerne trukket!