Bli kjent med oss i Midt-Telemark Breiband!

«I dag forventer våre kunder at nettet «bare funker», det skal de kunne forvente og vi jobber hardt hver eneste dag for å innfri nettopp det. Det gir en ekstra dimensjon at vi leverer produkter til lokale kunder som trenger våre tjenester. For eksempel innen helse og beredskap. Det ansvaret tar vi på stort alvor.»
Les mer om hva daglig leder, Jon og de andre dedikerte folka i Midt-Telemark Breiband sier her.

 

 

MALIN🤩

Vår smilende og dyktige prosjektkoordinator. Malin begynte på kundesenteret hos oss i 2009, siden 2016 har hun vært prosjektkoordinator. Heldigvis for oss. Hun jobber med oppfølging av prosjekter, kunder som skal på fiber, kundeinformasjon og har tett kontakt med våre samarbeidspartnere.

 

3 kjappe spørsmål til Malin:

 • Hva er det beste med å jobbe i Midt-Telemark Breiband: «Det beste med å jobbe her er definitivt folka, vi har topp arbeidsmiljø og alle brenner for å levere de beste produktene til kundene våre»
 • Hvilket nett bør man velge? «Fiber er uten tvil det mest stabile nettet man kan få. Du får ikke en heim før du får fibern inn i hus, som vi pleier å si»
 • Hvem er du i gjengen? «Jeg er nok hun energisk

SVEIN🤩

Vår teknologielskende og arbeidsglade leder av kommersiell avdeling. Svein har jobbet med IT, elektronikk og telecom siden 1992 og holder seg alltid oppdatert på det som rører seg innen teknologi. «Vi tenker alltid på kundene først, og at vi leverer et produkt som veldig mange er avhengige av tar vi på stort alvor, sier Svein».

 

3 kjappe spørsmål til Svein:

 • Hva er det beste med å jobbe i Midt-Telemark Breiband? «Folk er stolte av jobben sin her, og stiller alltid opp. Det er motiverende»
 • Nevn en viktig del av jobben din: «Skape en stor og fornøyd kundemasse slik at vi har rom til å sponse lokale lag og foreninger. Vi ønsker å være en del av den lokale verdiskapningen»
 • Hvem er du i gjengen? «Hvis jeg skal nevne to ting må det bli utålmodig og rettferdig.»

THOMAS🤩

 

Hardtjobbende og strukturert prosjektleder med ansvar for drift og utvikling fra A til Å. Thomas har jobbet hos oss siden 2013, og kan fortelle at han aldri kjeder seg på jobb. «Her er det veldig godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og stort utviklingspotensiale, jeg lærer stadig nye ting.»

 

3 kjappe spørsmål til Thomas:

 • Hva er det beste med å jobbe i Midt-Telemark Breiband? «Ingen dag er lik her, og oppgavene er veldig ulike. Jeg liker å løse utfordringene som oppstår. Da koser jeg meg. Jeg kan på alle måter anbefale Midt-Telemark Breiband som arbeidsplass».
 • Nevn en viktig del av jobben din: «Jeg har tett dialog med entreprenørene. Sammen finner vi gode løsninger»
 • Hvem er du i gjengen? «Jeg er veldig nøye. Det kommer godt med i min jobb, da slipper man å gjøre ting to ganger. Alt skal være på stell før vi setter i gang.» 

JON🤩

Vår dedikerte og engasjerte daglige leder som er over snittet opptatt av teknologi. Jon liker at ting går fort, og er brennende opptatt av å levere de beste tjenestene til lokalsamfunnet. «I dag forventer våre kunder at nettet «bare funker», det skal de kunne forvente og vi jobber hardt hver eneste dag for å innfri nettopp det. Det gir en ekstra dimensjon at vi leverer produkter til lokale kunder som trenger våre tjenester. For eksempel innen helse og beredskap. Det ansvaret tar vi på stort alvor.»

 

3 kjappe spørsmål til Jon:

 • Hvordan er du som leder? «Jeg tror jeg er rettferdig. Så er jeg ikke redd for å brette opp armene å ta i et tar der det trengs».
 • Hva er det beste med å jobbe i Midt-Telemark Breiband? «De dedikerte folka våre, og at vi leverer et produkt som er viktig for så mange».
 • Hvem er du i gjengen? «Han engasjerte, og kanskje litt utålmodig, men jeg liker at ting går fremover».

Relevante artikler

Altibox er best i Norge på kundeservice

I løpet av 2023 har KSIndeks og Norsk Kundebarometer undersøkt hvilke selskaper i Norge som har den beste kundeservicen. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox er på toppen i flere kategorier.

Netthets – Tips til foreldre

Vi i Midt-Telemark breiband engasjerer oss, i samarbeid med Altibox, i den viktige kampen mot netthets. Maria Abrahamsen er psykolog, forfatter og for mange kjent gjennom Instagram-kontoen @psyktdeg. Hun forteller at mange som har opplevd trakassering i spill godtar det som noe de bare må leve med – at det rett og slett er en del av spillkulturen. Slik bør man ikke tenke.