Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Vi tok turen til en av hørstens vinnerne av Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset & Omegn Løypelag. Hjernen bak løypelaget, John Steinar Slaaen, møtte oss på tråkkemaskin for å snakke om hva sponsormidlene har blitt brukt på.

Breiset & Omegn Løypelag bidrar positivt til sitt nærmiljø, stimulerer til aktivitet og er til glede for mange. Derfor ble de en av vinnerne av høstens Midt-Telemark Breiband Sponser. Løypelagets innsats for å vedlikeholde skiløyper og tilrettelegge for friluftsaktiviteter er en uvurderlig ressurs for de rundt 300 hyttene som befinner seg på Breiset og Heia. Salgs- og markedssjef i Midt-Telemark Breiband Svein Haug var en av de som bestemte at Breiset og omegn løypelag var verdige vinnere av høstens sponsormidler.

– Vi ønsket å fordele gevinsten på idrett, kultur og noe som gjelder for alle. Vi plukket ut ildsjeler som legger mye tid og krefter i å få det til å gå rundt. Derfor falt valget blant annet på Breiset og omegn løypelag, forteller Svein om grunnen til at Breiset & Omegn Løypelag ble valgt som vinnere.

Salgs- og markedssjef Svein Haug får sitte på mens John Steinar Slaaen fra Breiset og omegn løypelag prepper dagens skiløyper.


Verdig vinner

Breiset & Omegn Løypelag drives 100% på dugnad. Vi møtte John Steinar Slaaen, hjernen bak løypelaget. Han startet løypelaget for 25 år siden og forteller at han priser seg lykkelig for støtteordninger som Midt-Telemark Breiband Sponser.

– Støtteordninger er viktige bidrag for oss. Uten kunne vi like så godt lagt ned. Han forteller videre at midlene fra Midt-Telemark Sponser fondet har blitt brukt på daglig drift som bensin til løypemaskinen.

Da vi møtte John Steinar hadde han allerede jobbet noen timer, og kom kjørende mot oss på løypemaskinen. Hans dedikasjon og lidenskap for å gi tilbake til samfunnet er tydelig. Sammen med resten av løypelaget tilbringer han utallige mange dugnadstimer hvert år på å holde Breiset og omegn attraktivt.

Salgs- og markedssjef Svein Haug fikk oppfylt guttedrømmen om å kjøre løypemaskin.

 

Stolt sponsor

For oss handler Midt-Telemark Breiband initiativet om mer enn bare å gi penger. Det handler om å gi oppmerksomhet til de som legger ned utallige timer av sin tid og energi for å gjøre lokalsamfunnet vårt til et bedre sted. Ved å tildele sponsormidler til Breiset og omegn løypelag, ønsker vi å anerkjenne og belønne deres uvurderlige bidrag til fellesskapet. Vi er stolte over å kunne støtte en organisasjon som Breiset og omegn løypelag gjennom Midt-Telemark Breiband Sponser-initiativet.

Er du medlem av et idrettslag, organisasjon eller kulturaktivitet i Midt-Telemark og Nome som stimulerer til aktivitet og/eller som er til glede? Vi deler igjen ut 10 000 kr til de som bidrar til felles­skapet og gjør det godt å leve i de to kommunene.


Trykk her for å søke om sponsormidler

Relevante artikler

Altibox gjengen er glade for å ha vunnet pris for best på kundeservice innen flere kategorier.

Vi er best på kundeservice!

Det norske folk har talt. Av alle som har tv og internett i Norge er det kunder av Altibox som er de mest fornøyde. Det har Norsk Kundebarometer atter en gang slått fast. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox er på toppen i flere kategorier.
Thomas, Svein, Jon og Malin

Disse vant sponsormidler fra Midt-Telemark Breiband Sponser fondet

I høst hadde lokale lag og foreninger muligheten til å vinne sponsormidler fra Midt-Telemark Breiband Sponser på inntil 10 000 kr. Nå er vinnerne trukket!