Hvem er hvem?

Midt-Telemark Breiband sørger for å prosjektere, grave, legge og vedlikeholde fibernettet. Vi eier fibernettet i Nome og Midt-Telemark. Vi er en Altibox partner som leverer Altibox innholdstjenester til våre kunder.

Om Midt-Telemark Breiband

Midt-Telemark Breiband leverer fibernettet til privathusholdning og næringsliv med Altibox-tjenester i Nome og Midt-Telemark. Vi er en av over 35 Altibox-partnere på landsbasis. Midt-Telemark Breiband er en hovedaktør i lokalmarkedet når det gjelder datakommunikasjon, internett, TV- og telefonitjenester. Vi bygger markedets beste infrastruktur for å kunne levere fremtidsrettet innhold og løsninger til våre kunder. Med lokal kundeservice leverer vi en nær, vennlig og profesjonell opplevelse.

Vår oppgave

Fiber er en suveren bredbåndsteknologi som gir nær ubegrenset internettkapasitet. Vår oppgave er å bygge et smart og fleksibelt fibernett med god kapasitet for fremtiden. Det vil bygges ut område for område, slik at innbyggere, næringsliv og hytteeiere får muligheten til å koble seg på fibernettet.

Jon Vegheim

Daglig leder

Svein Haug

Salgs og Markedssjef

Malin Vogsland

Prosjektkoordinator

Thomas Rønningen

Prosjektleder

Hytte og fritid

Å koble til en rask og stabil internettforbindelse er viktigere enn noen gang – selv når du er på hytta. Vi gir deg muligheten til å jobbe, streame og se TV – akkurat som hjemme.

Norges mest fornøyde kunder

«Jeg ser ikke på TV»

Vi får ofte høre fra kunder som vi snakker med om TV-pakken vår fra Altibox, at de ikke trenger TV-pakke fordi «jeg ser ikke på TV». Men at de ser masse på skjerm!

Altibox og TV 2 enige om ny avtale

550 000 tv-kunder får TV 2-kanalene tilbake.