Hvordan beskytte deg mot svindlere? Les våre 6 beste tips her

Lurer du på hvordan du kan beskytte deg mot svindlere?

Her er våre 6 beste tips til hvordan du kan beskytte deg mot svindlere:

 

  1. Ikke åpne vedlegg eller linker dersom du er usikker på hva det gjelder.
  2. Hold musepekeren over selve linken for å se hvor den egentlig sender deg. Dette ser du ofte nede i venstre hjørne på nettleseren eller Outlook om du er på pc.
  3. Gå til hjemmesiden til leverandøren (for eksempel forsikringsselskapet) ved å skrive inn adressen i nettleseren istedenfor å klikke på linken. Det er kun på offisielle sider du skal logge inn eller oppgi informasjon.
  4. Gjør et Google-søk på tittelen i e-posten du mistenker kan være en svindel.
  5. Spør venner og kjente om de har sett tilsvarende e-poster.
  6. Vær ekstra kritisk i perioder hvor spesielle saker kan være ekstra aktuelle. For eksempel når skattemeldingen kommer, i forbindelse med krig eller andre alvorlige hendelser, samt i forkant av høytider.

Relevante artikler

Ingerid (90) er kunden vi har ventet på!

Vi har hatt gleden av å besøke Ingerid, en spesiell kunde hos Midt-Telemark Breiband. Du lurer kanskje på hva som gjør helle så spesiell? Vel, Ingerid er vår kunde nummer 5000, og det er en stor milepæl for oss. For å feire anledningen tok vi med oss blomster og en smak av jul hjem til henne.

Åtte av ti sier de får et bedre liv med MOT

I løpet av 2023 har KSIndeks og Norsk Kundebarometer undersøkt hvilke selskaper i Norge som har den beste kundeservicen. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox er på toppen i flere kategorier.