Hvordan beskytte deg mot svindlere? Les våre 6 beste tips her

Lurer du på hvordan du kan beskytte deg mot svindlere?

Her er våre 6 beste tips til hvordan du kan beskytte deg mot svindlere:

 

  1. Ikke åpne vedlegg eller linker dersom du er usikker på hva det gjelder.
  2. Hold musepekeren over selve linken for å se hvor den egentlig sender deg. Dette ser du ofte nede i venstre hjørne på nettleseren eller Outlook om du er på pc.
  3. Gå til hjemmesiden til leverandøren (for eksempel forsikringsselskapet) ved å skrive inn adressen i nettleseren istedenfor å klikke på linken. Det er kun på offisielle sider du skal logge inn eller oppgi informasjon.
  4. Gjør et Google-søk på tittelen i e-posten du mistenker kan være en svindel.
  5. Spør venner og kjente om de har sett tilsvarende e-poster.
  6. Vær ekstra kritisk i perioder hvor spesielle saker kan være ekstra aktuelle. For eksempel når skattemeldingen kommer, i forbindelse med krig eller andre alvorlige hendelser, samt i forkant av høytider.

Relevante artikler

Altibox gjengen er glade for å ha vunnet pris for best på kundeservice innen flere kategorier.

Vi er nok en gang kåret til best på kundeservice!

Av alle som har tv og internett i Norge er det kunder av Altibox som er de mest fornøyde. Det har både Norsk Kundebarometer og KSIndeks atter en gang slått fast. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox troner på toppen i flere kategorier.

Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Vi tok turen til en av hørstens vinnerne av Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset & Omegn Løypelag. Hjernen bak løypelaget, John Steinar Slaaen, møtte oss på tråkkemaskin for å snakke om hva sponsormidlene har blitt brukt på.