«Jeg ser ikke på TV»

Vi får ofte høre fra kunder som vi snakker med om TV-pakken vår fra Altibox, at de ikke trenger TV-pakke fordi «jeg ser ikke på TV». Men at de ser masse på skjerm!
Kjært barn har mange navn. For oss i Midt-Telemark Breiband, som er stolt leverandør av Altibox i Midt-Telemark og Nome, er vi sikre på en ting. Lynraskt fibernett og en TV-pakke, inkludert de kanalene og strømmetjenestene du ønsker deg, levert som ett produkt er det beste for våre kunder.

På den måten får du tilgang til alt innholdet du selv ønsker å se, du kan se det når du vil, og du får kun én regning. Alt i en boks. Eller Altibox om du vil.

Ønsker du å bestille TV-pakke fra Altibox? Da hører vi gjerne fra deg Du kan ringe oss på 35 02 50 50 eller sende oss en mail på post@mtbreiband.no Vi ser frem til en hyggelige samtale!

Relevante artikler

Altibox er best i Norge på kundeservice

I løpet av 2023 har KSIndeks og Norsk Kundebarometer undersøkt hvilke selskaper i Norge som har den beste kundeservicen. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox er på toppen i flere kategorier.

Netthets – Tips til foreldre

Vi i Midt-Telemark breiband engasjerer oss, i samarbeid med Altibox, i den viktige kampen mot netthets. Maria Abrahamsen er psykolog, forfatter og for mange kjent gjennom Instagram-kontoen @psyktdeg. Hun forteller at mange som har opplevd trakassering i spill godtar det som noe de bare må leve med – at det rett og slett er en del av spillkulturen. Slik bør man ikke tenke.