«Jeg ser ikke på TV»

Vi får ofte høre fra kunder som vi snakker med om TV-pakken vår fra Altibox, at de ikke trenger TV-pakke fordi «jeg ser ikke på TV». Men at de ser masse på skjerm!

På den måten får du tilgang til alt innholdet du selv ønsker å se, du kan se det når du vil, og du får kun én regning. Alt i en boks. Eller Altibox om du vil.

Ønsker du å bestille TV-pakke fra Altibox? Da hører vi gjerne fra deg Du kan ringe oss på 35 02 50 50 eller sende oss en mail på post@mtbreiband.no Vi ser frem til en hyggelige samtale!

Relevante artikler

Ingerid (90) er kunden vi har ventet på!

Vi har hatt gleden av å besøke Ingerid, en spesiell kunde hos Midt-Telemark Breiband. Du lurer kanskje på hva som gjør helle så spesiell? Vel, Ingerid er vår kunde nummer 5000, og det er en stor milepæl for oss. For å feire anledningen tok vi med oss blomster og en smak av jul hjem til henne.

Åtte av ti sier de får et bedre liv med MOT

I løpet av 2023 har KSIndeks og Norsk Kundebarometer undersøkt hvilke selskaper i Norge som har den beste kundeservicen. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox er på toppen i flere kategorier.