«Jeg ser ikke på TV»

Vi får ofte høre fra kunder som vi snakker med om TV-pakken vår fra Altibox, at de ikke trenger TV-pakke fordi «jeg ser ikke på TV». Men at de ser masse på skjerm!
Kjært barn har mange navn. For oss i Midt-Telemark Breiband, som er stolt leverandør av Altibox i Midt-Telemark og Nome, er vi sikre på en ting. Lynraskt fibernett og en TV-pakke, inkludert de kanalene og strømmetjenestene du ønsker deg, levert som ett produkt er det beste for våre kunder.

På den måten får du tilgang til alt innholdet du selv ønsker å se, du kan se det når du vil, og du får kun én regning. Alt i en boks. Eller Altibox om du vil.

Ønsker du å bestille TV-pakke fra Altibox? Da hører vi gjerne fra deg Du kan ringe oss på 35 02 50 50 eller sende oss en mail på post@mtbreiband.no Vi ser frem til en hyggelige samtale!

Relevante artikler

Netthets – Tips til foreldre

Vi i Midt-Telemark breiband engasjerer oss, i samarbeid med Altibox, i den viktige kampen mot netthets. Maria Abrahamsen er psykolog, forfatter og for mange kjent gjennom Instagram-kontoen @psyktdeg. Hun forteller at mange som har opplevd trakassering i spill godtar det som noe de bare må leve med – at det rett og slett er en del av spillkulturen. Slik bør man ikke tenke.

Bli kjent med oss i Midt-Telemark Breiband!

«I dag forventer våre kunder at nettet «bare funker», det skal de kunne forvente og vi jobber hardt hver eneste dag for å innfri nettopp det. Det gir en ekstra dimensjon at vi leverer produkter til lokale kunder som trenger våre tjenester. For eksempel innen helse og beredskap. Det ansvaret tar vi på stort alvor.»