Ingerid (90) er kunden vi har ventet på!

Vi har hatt gleden av å besøke Ingerid, en spesiell kunde hos Midt-Telemark Breiband. Du lurer kanskje på hva som gjør helle så spesiell? Vel, Ingerid er vår kunde nummer 5000, og det er en stor milepæl for oss. For å feire anledningen tok vi med oss blomster og en smak av jul hjem til henne.

Vi banket på døren hennes, og en blid Ingerid ønsket oss velkommen inn. Mens snøen dalte ned utenfor, fant vi oss raskt til rette inne i varmen. Ingerid sørget for at vi ikke ble tørste eller sultne ved å servere kaffe og kringle. Vi ble sittende og prate og selv om Ingerid er over 90 år gammel har hun full kontroll på fiberbredbånd og TV. Hun er virkelig en inspirasjon for oss alle!

Ingerid Solli og salgs- og markedssjef i Midt-Telemark Breiband, Svein Haug

- Aldri hatt så billig internett og TV-abonnement

Tidligere hadde Ingerid trådløst bredbånd fra en konkurrerende leverandør, men innså fort at dette ikke var den beste løsningen for henne. Derfor valgte hun å bytte til fiberbredbånd fra Altibox. Hun forklarer «Dette er den beste løsningen, også med tanke på at jeg kanskje skal selge leiligheten etterhvert. Jeg tror fiberbrebånd vil bidra til å øke verdien av leiligheten.» Ingerid er også ærlig om at hun fikk et veldig godt tilbud fra oss. «Jeg har aldri hatt så billig internett og TV-abonnement før» forteller hun fornøyd.

Svein passet på å svare på alle spørsmål Ingerid hadde om hennes tv- og strømmepakke

Alder er bare et tall

Vi ønsker å takke Ingerid for at hun valgte å bli en del av vår store kundefamilie. Vi ser frem til å fortsette å gi henne den beste servicen og de raskeste internettforbindelsene i årene som kommer. Ingerid er et ekte bevis på at alder er bare et tall, og at du aldri er «for gammel» til å mestre den digitale verden!

Relevante artikler

Altibox gjengen er glade for å ha vunnet pris for best på kundeservice innen flere kategorier.

Vi er nok en gang kåret til best på kundeservice!

Av alle som har tv og internett i Norge er det kunder av Altibox som er de mest fornøyde. Det har både Norsk Kundebarometer og KSIndeks atter en gang slått fast. Tusenvis av personer har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av. Resultatene er klare og Altibox troner på toppen i flere kategorier.

Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Vi tok turen til en av hørstens vinnerne av Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset & Omegn Løypelag. Hjernen bak løypelaget, John Steinar Slaaen, møtte oss på tråkkemaskin for å snakke om hva sponsormidlene har blitt brukt på.