Hvem er hvem?

Midt-Telemark Breiband sørger for å prosjektere, grave, legge og vedlikeholde fibernettet. Vi eier fibernettet i Nome og Midt-Telemark. Vi er en Altibox partner som leverer Altibox innholdstjenester til våre kunder.

Om Midt-Telemark Breiband

Midt-Telemark Breiband leverer fibernettet til privathusholdning og næringsliv med Altibox-tjenester i Nome og Midt-Telemark. Vi er en av over 35 Altibox-partnere på landsbasis. Midt-Telemark Breiband er en hovedaktør i lokalmarkedet når det gjelder datakommunikasjon, internett, TV- og telefonitjenester. Vi bygger markedets beste infrastruktur for å kunne levere fremtidsrettet innhold og løsninger til våre kunder. Med lokal kundeservice leverer vi en nær, vennlig og profesjonell opplevelse.

Vår oppgave

Fiber er en suveren bredbåndsteknologi som gir nær ubegrenset internettkapasitet. Vår oppgave er å bygge et smart og fleksibelt fibernett med god kapasitet for fremtiden. Det vil bygges ut område for område, slik at innbyggere, næringsliv og hytteeiere får muligheten til å koble seg på fibernettet.

Jon Vegheim

Daglig leder

Svein Haug

Salgs og Markedssjef

Malin Vogsland

Prosjektkoordinator

Thomas Rønningen

Prosjektleder

Hytte og fritid

Å koble til en rask og stabil internettforbindelse er viktigere enn noen gang – selv når du er på hytta. Vi gir deg muligheten til å jobbe, streame og se TV – akkurat som hjemme.

Norges mest fornøyde kunder

Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Som stolt støttespiller for lokalsamfunnet, er vi i Midt-Telemark Breiband alltid på utkikk etter muligheter til å styrke og fremme det som gjør vårt område unikt. I høst kunne derfor alle lokale idrettslag, organisasjoner og kulturaktiviteter i Midt-Telemark og Nome kommune søke om sponsormidler på inntil kr 10.000, gjennom Midt-Telemark Breiband Sponser-initiativet. Responsen var overveldende, og blant de verdige vinnerne finner vi Breiset & Omegn Løypelag.

Ingerid (90) er kunden vi har ventet på!

Vi har hatt gleden av å besøke Ingerid, en spesiell kunde hos Midt-Telemark Breiband. Du lurer kanskje på hva som gjør helle så spesiell? Vel, Ingerid er vår kunde nummer 5000, og det er en stor milepæl for oss. For å feire anledningen tok vi med oss blomster og en smak av jul hjem til henne.