Tildeling av Sponsormidler

I høst ble det sendt ut informasjon om muligheten for å søke om sponsormidler til lokal idrett, kultur og organisasjoner i Midt-Telemark og Nome kommune på inntil kr. 10.000,-.

Bla ned


Vi mottok rekordmange søknader, og de som ble tildelt spons fra Midt-Telemark Breiband Sponser denne runden er:

Disse bidrar positivt til sitt nærmiljø, stimulerer til aktivitet og er til glede for mange, i tillegg til at de oppfyller våre betingelser.

 

 

Thomas, Svein, Jon og Malin

Ny søknadsrunde

Vant du ikke denne gangen? Fortvil ikke. Neste frist for å søke om sponsormidler er 1. juni 2024.

Norges mest fornøyde kunder

Midt-Telemark Breiband Sponser Breiset og Omegn Løypelag

Som stolt støttespiller for lokalsamfunnet, er vi i Midt-Telemark Breiband alltid på utkikk etter muligheter til å styrke og fremme det som gjør vårt område unikt. I høst kunne derfor alle lokale idrettslag, organisasjoner og kulturaktiviteter i Midt-Telemark og Nome kommune søke om sponsormidler på inntil kr 10.000, gjennom Midt-Telemark Breiband Sponser-initiativet. Responsen var overveldende, og blant de verdige vinnerne finner vi Breiset & Omegn Løypelag.

Ingerid (90) er kunden vi har ventet på!

Vi har hatt gleden av å besøke Ingerid, en spesiell kunde hos Midt-Telemark Breiband. Du lurer kanskje på hva som gjør helle så spesiell? Vel, Ingerid er vår kunde nummer 5000, og det er en stor milepæl for oss. For å feire anledningen tok vi med oss blomster og en smak av jul hjem til henne.