Vi er her for deg

Vi er både stolte og glade for å kunne lansere Midt-Telemark Breiband i ny drakt
Vi har oppdatert hjemmesiden vår slik at det skal bli enklere for deg som kunde og finne frem til oss.

Midt-Telemark Breiband er lokalt tilstede med kundeservice, montører og prosjektledere og er det noe du lurer på finnes kontaktinformasjon her på nettsiden vår. På «mine sider» finner du det aller meste av informasjon om ditt kundeforhold og her kan du administrere dine Altibox-tjenester. Du kan blant annet endre på innholdet på TV og sette sammen underholdningen din slik du ønsker med bruk av poeng. Trenger du noe som helst hjelp så er vi her for deg, enten via kontakt oss på hjemmesiden eller du kan velge å kontakte en av våre hyggelige medarbeidere på kundeservice.

Hilsen oss i Midt-Telemark Breiband AS

Relevante artikler

Netthets – Tips til foreldre

Vi i Midt-Telemark breiband engasjerer oss, i samarbeid med Altibox, i den viktige kampen mot netthets. Maria Abrahamsen er psykolog, forfatter og for mange kjent gjennom Instagram-kontoen @psyktdeg. Hun forteller at mange som har opplevd trakassering i spill godtar det som noe de bare må leve med – at det rett og slett er en del av spillkulturen. Slik bør man ikke tenke.

Bli kjent med oss i Midt-Telemark Breiband!

«I dag forventer våre kunder at nettet «bare funker», det skal de kunne forvente og vi jobber hardt hver eneste dag for å innfri nettopp det. Det gir en ekstra dimensjon at vi leverer produkter til lokale kunder som trenger våre tjenester. For eksempel innen helse og beredskap. Det ansvaret tar vi på stort alvor.»